Monday, June 4, 2012

Gossip Artis Malaysia | Berita Artis Malaysia

Gossip Artis Malaysia | Berita Artis Malaysia

Link to Gossip Artis Malaysia | Gambar Artis Malaysia | Berita Artis

Gambar Tiz Zaqyah Mendaki Gunung Kinabalu

Posted: 03 Jun 2012 10:26 PM PDT

Gambar dibawah bukanlah gambar cuti Tiz Zaqyah bersama-sama orang tersayang mendaki Gunung Kinabalu. Namun ianya adalah aktiviti untuk shooting untuk drama Dejavu Di Kinabalu lakonannya dengan Aqasha. Dan drama ini memerlukan babak pendakian sebagai pelengkap jadual dalam drama berkenaan. Apa-apa pun bagi mereka yang belum mendaki lagi, silalah mengalami kehebatannya di puncak Kinabalu. Layan.


Video Ceramah Abby Abadi bersama PAS

Posted: 03 Jun 2012 08:17 PM PDT

Dibawah ini adalah sebahagian ceramah Abby Abadi yang dijemput khas oleh Parti PAS. Semua orang dah tahu yang Abby dah mula bertudung. Dan jemputan Abby dalam ceramah PAS ini sebenarnya bukanlah semata-mata hanya politik, namun lebih kepada pembaharuan kepada dirinya sedia ada. Yang paling menyedihkan, memetik daripada portal Cari, Abby dikatakan yang berbunyi 'Orang PAS dah mula gelar Ustazah


Safee Sali dalam Majalah Maskulin

Posted: 03 Jun 2012 06:15 PM PDT

Kepada mereka yang meminati sukan bola sepak terutama kepada peminat Safee Sali, mesti menantikan kelibat orang ini dalam mana-mana majalah sukan atau pun hiburan. Pemain yang kini boleh dianggap seorang pemain yang mahal pernah dimiliki Malaysia dengan menjadikan bola sepak sebagai satu punca rezeki pendapatan yang melimpah ruah. Apa-apa pun semoga berjaya dalam bidang yang anda ceburi Safee.


No comments:

Post a Comment