Friday, June 1, 2012

Gossip Artis Malaysia | Berita Artis Malaysia

Gossip Artis Malaysia | Berita Artis Malaysia

Link to Gossip Artis Malaysia | Gambar Artis Malaysia | Berita Artis

Bila Lisa Surihani bercerita soal seksi

Posted: 31 May 2012 10:14 PM PDT

Lisa Surihani berkongsi gaya pakaian yang dia gemar gayakan untuk ke majlis rasmi mahupun keluar menghabiskan masa di hujung minggu bersama keluarga. Sebenarnya. Lisa tidak gemar berpakaian menjolok mata kerana merasakan tidak sesuai dan tidak memiliki bentuk tubuh yang menawan untuk memperagakan baju yang terdedah. Tegas Lisa, berpenampilan ringkas adalah gayanya sejak dahulu lagi. Dia tidak


Aaron Aziz jadi Chef di Majalah

Posted: 31 May 2012 08:09 PM PDT

Jangan disangka pelakon kacak seperti Aaron Aziz tidak tahu memasak, malah boleh dikatakan Aaron seorang yang berbakat dalam dunia masakan. Lihat sahaja aksinya apabila beliau memakai pakaian seorang chef masakan di sebuah majalah, Majalah Aroma. Tentu pastinya anda ingin mengetahui lagi apa sebenarnya Aaron memang seorang yang berbakat dalam dunia masakan. Pastikan dapatkan ia dipasaran segera.


Ina Naim selamat melahirkan anak ke-3

Posted: 31 May 2012 06:08 PM PDT

Ina Naim selamat melahirkan bayi perempuan yang juga anak ke-3 seberat 2.3 kilogram di Hospital Kota Tinggi (HKT), pada pukul 8.35 pagi Rabu yang lalu. Ina Naim ketika ditemui kelihatan gembira kerana dikurniakan bayi perempuan berikutan dua anaknya sebelum ini adalah lelaki."Sebelum ini Ina mengharapkan bayi perempuan kerana ingin tahu bagaimana melayan kerenah bayi perempuan berbanding lelaki.


No comments:

Post a Comment