Friday, May 18, 2012

Gossip Artis Malaysia | Berita Artis Malaysia

Gossip Artis Malaysia | Berita Artis Malaysia

Link to Gossip Artis Malaysia | Gambar Artis Malaysia | Berita Artis

Tuntutan Aidil macam budak-budak - Rita Rudaini

Posted: 17 May 2012 10:42 PM PDT

Rita Rudaini menyifatkan tuntutan nusyuz yang dituntut Aidil Zafuan di Mahkamah Rendah Syariah pada hari Rabu lalu sebagai kelakar dan macam "budak-budak". Rita geli hati mendengar tuntutan itu yang disifatkannya sebagai tidak masuk akal kerana selama ini dia tidak pernah melanggar perintah suami ataupun membelakangkannya."Dia tuntut saya supaya kembali taat? Haa... memang betul-betul kelakar.


Zed Zaidi cabar Aaron Aziz isu permit!

Posted: 17 May 2012 08:31 PM PDT

Beberapa episod panas yang berlaku diantara Zed Zaidi dan Aaron Aziz sudah pun berlalu, diantaranya komen Aaron Aziz yang mengatakan Zed Zaidi kurang matang serta pengondaman laman page Zed oleh orang yang didakwa peminat Aaron. Kali ni 'dendam' Zed masih lagi belum reda, dia meluahkan di laman Twitternya dengan mencabar Aaron untuk permit yang didakwa Aaron memiliki permit kerja sebelum ini.


Ady Putra cerai dengan isteri

Posted: 17 May 2012 07:35 PM PDT

Ady Putra mengesahkan sudah memfailkan permohonan untuk bercerai dengan isterinya, Aida Yusof di Mahkamah Syariah, Kuala Lumpur, pada 11 Mei lalu. Menurut Ady, dia tidak mahu bercerita lanjut mengenai perceraiannya itu, tetapi apa yang pasti mereka tiada persefahaman."Dalam setiap kebahagiaan pasti ada kedukaan dan saya tak jangka perkara ini (perceraian) akan berlaku dalam rumah tangga saya,"


No comments:

Post a Comment