Tuesday, May 15, 2012

Gossip Artis Malaysia | Berita Artis Malaysia

Gossip Artis Malaysia | Berita Artis Malaysia

Link to Gossip Artis Malaysia | Gambar Artis Malaysia | Berita Artis

Eira Syazira disahkan hamil sebulan

Posted: 14 May 2012 10:25 PM PDT

Pelakon Eira Syazira yang juga isteri kepada pelakon Azad Jasmin disahkan hamil sebulan lebih. Berita ini disahkan melalui laman sosial Twitter milik Eira sendiri. Namun tidak dipastikan apa jantina anak yang dikandungkan itu. Azad dan Eira dinikahkan pada bulan September 2011 lalu, bersamaan Hari Malaysia. Tahniah diatas perkhabaran ini.


Fasha Sandha bunting pelamin?

Posted: 14 May 2012 08:16 PM PDT

Mengikut laporan yang dikeluarkan oleh sebuah laman hiburan tempatan, Media Hiburan semalam melaporkan yang Fasha Sandha telah disahkan hamil lebih kurang 2 minggu. Pastinya berita ini mengejutkan ramai pihak, apatah lagi usia perkahwinan mereka berdua pada 28 April lalu baru nak masuk 2 minggu.Mengikut laman berkenaan, berita ini disahkan lagi oleh pengurus pribadi Fasha sendiri, Nik Yasmin


Adik Alyah Samun Ahli Perniagaan Wanita

Posted: 14 May 2012 06:13 PM PDT

Adik lelaki penyanyi yang lebih dikenali sebagai Lady Gaga Malaysia, Alyah diminta membela diri di Mahkamah Sesyen Johor Bahru terhadap satu pertuduhan melakukan samun dengan merampas beg seorang ahli perniagaan wanita warga Singapura.Mohd Faizal Abu Hassan di tuduh melakukan samun ke atas Rohana Jamal pada kira-kira jam 1.15 tengah hari di Taman Tampoi Indah di sini, 23 Januari lalu.


No comments:

Post a Comment