Monday, May 14, 2012

Gossip Artis Malaysia | Berita Artis Malaysia

Gossip Artis Malaysia | Berita Artis Malaysia

Link to Gossip Artis Malaysia | Gambar Artis Malaysia | Berita Artis

Gambar Ziana Zain yang terbaru

Posted: 13 May 2012 11:23 PM PDT

Gambar dibawah adalah gambar Ziana Zain yang kelihatan anggun dan jelita bersempena penyampaian hadiah untuk para pemenang ABPBH 2011 yang lalu. Nampak Ziana seperti diwaktu usia kegemilangannya, tetap maintain dengan gaya penampilannya. Korang layan dulu ah. Gambar milik penuh Facebook BlackpepperProduction.


Johan RL diboikot kerana video demo!

Posted: 13 May 2012 09:12 PM PDT

Johan memangnya tidak patut dan tidak wajar untuk disalahkan, namun 'orang=orang kuning' yang memang fikiran kuning ni, sikit-sikit nak salahkan orang bila tidak setuju dengan perhimpunan 'itu'. Lebih-lebih lagi golongan artis, sehinggakan Johan terpaksa menanggung akibat tidak manis atas perbuatan 'orang=orang kuning' ni, mereka bina satu laman fan page untuk memboikot Johan atas video klipnya


ND Lala berhutang RM15,000 denagn Denn Wahab

Posted: 13 May 2012 07:11 PM PDT

Jarang lihat disebalik perbalahan diantara artis-artis vateren ni, selalunya artis-artis muda je kan. Kali ni episod Den Wahab dengan ayah kepada Shila, ND Lala. Kata Den, ND Lala ada hutang sehingga RM15,000 yang masih belum dilunaskan walaupun menyedari ND Lala kini dah kaya raya. Memang tidak dinafikan yang ND Lala kini seorang jutawan MLM, namun malangnya, reputasi itu sudah tercalar dengan


No comments:

Post a Comment