Thursday, May 10, 2012

Gossip Artis Malaysia | Berita Artis Malaysia

Gossip Artis Malaysia | Berita Artis Malaysia

Link to Gossip Artis Malaysia | Gambar Artis Malaysia | Berita Artis

Gambar bulan madu Fasha Sandha, Jejai

Posted: 09 May 2012 10:41 PM PDT

Gambar dibawah adalah dikatakan atau didakwa oleh forum Cari sebagai salahh satu tempat bulan madu khas untuk pelakon, Fasha Sandha dengan Rizal (jejai). Lokasinya tidak dikenal pasti dimana. Namun ianya sesuatu yang menarik dan kemungkinan juga bulan madu di negara luar. Apa yang pasti, semoga berbahagia, dan subur untuk mendapatkan zuriat secepat yang mungkin. Hee.


Anak Harith Iskander Minat Liverpool

Posted: 09 May 2012 08:35 PM PDT

Zander Xayne Iskander yang kini berusia 2 bulan telah pun diajarkan oleh ayahnya, Harith Iskander untuk meminati dunia bola sepak, walaupun masih lagi kecil, namun Zander telah dipakaikan baju kegemaran kelab kesukaann ayahnya, Liverpool. Gambar ini diambil ketika perlawanana FA akhir yang lalu, dimana Liverpool tewas 1-2 kepada Chelsea, dan gagal untuk membawa piala berkenaan.


Baju Maya Karin, Jaclyn Victor sama

Posted: 09 May 2012 04:35 PM PDT

Hari ni admin nak postkan satu lagi kisah menarik, tapi bukan kisah sedih atau kisah yang menyayat hati dan perasaan, cuma kisah pakaian yang dipakai sama. Ini diantara pelakon, Maya Karin dan juga penyanyi, Jaclyn Victor. Pakaian yang mereka berdua pakai sama, Mengikut sumber yang dipetik melalui forum Cari, baju ni adalah baju sponser, dan kedua-dua artis terpilih untuk memperagakannya.


No comments:

Post a Comment