Tuesday, May 8, 2012

Gossip Artis Malaysia | Berita Artis Malaysia

Gossip Artis Malaysia | Berita Artis Malaysia

Link to Gossip Artis Malaysia | Gambar Artis Malaysia | Berita Artis

Siti Nurhaliza di KB Mall

Posted: 07 May 2012 10:24 PM PDT

Gambar dibawah adalah gambar yang diambil ketika Siti Nurhaliza, David Teo, Khairul Fahmi dan Leuniey yang turun untuk uji bakat SimplySiti Star Search di KB Mall, Kelantan. Memang tak perlu dinafikan, Siti Nurhaliza bertudung litup ketika dan berada di negeri Kelantan ni. Ramai mek klate juga yang mengambil kesempatan untuk melihat kelibat Dato' Siti ketika itu. Enjoyed it..


Fasha Sandha makan kuih terjatuh di lantai!!

Posted: 07 May 2012 08:54 PM PDT

Memetik daripada portal GUA, dikatakan Fasha Sandha sanggup mengutip kuih di dalam tong sampah untuk dimakan gara-gara kerana lapar sangat. Malah, dikatakan juga sanggup mengutip kuih yang terjatuh di lantai untuk mengalas perut. Insiden ini bukan sekadar gosip, tetapi realiti dan telah pun berlaku. Namun korang semua jangan dulu angap yang Fasha ni mempunyai sikap semulajadinya yang sedemikian


Scha terharu Awal nyanyikan Sedetik Lebih

Posted: 07 May 2012 08:03 PM PDT

Pada malam resepsi Awal Ashaari dan Scha al Yahya yang lalu, ada satu babak sedih dan tersentuh hatinya dimana Scha kelihatan terharu apabila Awal dengan semangatnya menyanyikan lagu Sedetik Lebih nyanyian Anuar Zain. Siap kucup-kucup lagi pasangan ni, memang sweet dan mendapat perhatian ramai pada malam itu. Jum kita tonton video yang telah sempat dirakamkan itu.


No comments:

Post a Comment