Friday, April 20, 2012

Gossip Artis Malaysia | Berita Artis Malaysia

Gossip Artis Malaysia | Berita Artis Malaysia

Link to Gossip Artis Malaysia | Gambar Artis Malaysia | Berita Artis

Zarina lancar perang Twitter dengan Lufya

Posted: 19 Apr 2012 10:40 PM PDT

Lufya menyuarakan rasa kecewanya apabila ada peminat yang tersalah anggap dirinya adalah Zarina An Julie. Disebabkan perkara ini, Lufya pernah disapa oleh seseorang dan menegurnya mengapa dia bogel di dalam internet sedangkan dirinya tidak pernah berbuat perkara terkutuk itu.Dan yang terbaru episod perang Twitter bersama Zarina, Zarina yang sentiasa berani membidas orang secara terbuka, kali ini


Gambar Neelofa yang cun macam pelakon Korea

Posted: 19 Apr 2012 08:32 PM PDT

Gambar dibawah adalah gambar yang diambil oleh jurugambar, AnnasEaskey yang telah menangkap beberapa keping gambar Neelofa yang sedang dok posing cun tahap Korean drama la katakan. Jangan silap, Neelofa shot gambar ni ketika dia berada di Paris ketika rancangan Nona disuting di sana. Cantik kan.


Gambar Harijadi ke-28 Zizan Raja Lawak

Posted: 19 Apr 2012 06:31 PM PDT

Gambar dibawah adalah gambar pelawak terkenal, Zizan yang menyambut ulang-tahun harijadinya ke-28 baru-baru ini. Acara ini diadakan di restoran Bora Ombak, Ampang bersama anak yatim dari Rumah Anak Yatim Syifa, Gombak. Memang satu niat yang murni, bahkan jarang ada artis seperti Zizan meraikan bersama-sama anak-anak yatim.


No comments:

Post a Comment